Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Floppy87 is on a distinguished road
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    1

    Problems getting on the internet with MR200

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]


    I have a tp-link mr200 router I can not get on the internet with the sim card I received from my phone operator. I put the correct settings correctly to use the 4G network but do not even get connected to the internet. Have talked to my phone operator (www.Onecall.no) and they say I've entered all settings correctly.Here's a the settings from my mobile operator:Name:  Skjermbilde.JPG
Views: 0
Size:  24.2 KBName:  Skjermbilde.JPG
Views: 0
Size:  24.2 KB


    What is the problem?

  2. #2
    first, Check with your 3G/4G service provider to make sure that your SIM card support below bands.
    4G: FDD-LTE B1/B3/B7/B8/B20 (2100/1800/2600/900/800MHz)
    TDD-LTE B38/B39/B40/B41 (2600/1900/2300/2500MHz)
    3G: DC-HSPA+/HSPA+/HSPA/UMTS B1/B8 (2100/900MHz)
    2G: EDGE/GPRS/GSM Quad Band (850/900/1800/1900MHz)
    Then try to add a profile manually according to the settings your operate gave you.(add profile here--advanced---network--internet--create a profile---put the right thing there--save it. later choose the correct profile.
    you can also refer to this for more troubleshooting.

    http://www.tp-link.com.au/faq-794.html


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.