Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Devices Not Recognized Using Two Extenders -

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    I am using one extender in my bedroom that the Ethernet plug from computer is plugged into. When I run the Tether app, this particular extender shows my devices - computer Iphone, Ipad, etc. I got another extender for my living room on Saturday but this extender does not show any devices. It's plugged in directly next to the smart tv so I figured that would show up - it has a good connection so I guess I need to know if the second extender should also show devices on it also and, if it should, possible solutions - thanks!

  2. #2
    Hi, what's the model of your two extenders? Do you have internet access when you connect your computer to the second extender?

  3. #3
    Quote Originally Posted by uutommi View Post
    Hi, what's the model of your two extenders? Do you have internet access when you connect your computer to the second extender?
    I have the tlwa850re and the tlwa855re - honestly didn't try to connect computer to the 855 - I'm only showing one with the .ext which us the 850 - should I be seeing two .ext's? Thanks for your help!

  4. #4
    850RE only can show one with .ext network because it is a single band extender.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.