Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Exclamation Problem with WBS510

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Hi friends, rencently i started to have problems with the WBS510. In a moment you can see all clients connected to the AP but in a random time the divice shows 0 clients connected. When the WBS510 is rebooted all CPE clients have connection and the divice shows all clients connected again.

    Anyone have had the same problem? Do you have a possible solution for this?



    Greetings from Argentina!!!


    ADDED 03/07/2017 04:29 PM GTM -3 Buenos Aires

    The Hardware Version is V1.0
    Last edited by ernieball17; 07-03-2017 at 19:29.

  2. #2
    Enable ping watch dog on WBS510. see the screenshot. Name:  PING WATCH DOG.png
Views: 0
Size:  92.8 KB
    If doesn't work. tell me more about your network.
    1. What is your network topology like? Is it a p2mp network? Including how many CPE clients are there? and what are they?(Model) How far are the CPE clients away from the WBS?
    2. The firmware and hardware version of your WBS510? What antenna does your WBS 510 work with?

  3. #3
    Quote Originally Posted by Ferrarigogo View Post
    Enable ping watch dog on WBS510. see the screenshot. Attachment 5441
    If doesn't work. tell me more about your network.
    1. What is your network topology like? Is it a p2mp network? Including how many CPE clients are there? and what are they?(Model) How far are the CPE clients away from the WBS?
    2. The firmware and hardware version of your WBS510? What antenna does your WBS 510 work with?
    Hi! Thanks' s for answer, now i'll show you the configuration of the network

    -Topology: ESS
    - Is a p2mp network
    - The number of the CPE's is variated, some WBS may have 9 clients connected and anotherone may have 23 or 40 clients connected and the problem is the same on both of them
    - The CPE's can be CPE510, Ubiquiti LiteBeam and some NanoStation M5 or M5 loco
    - The antenna is a TP - Link 5 ghz 19 dbi 2x2 MIMO Sector antenna TL.ANT5819MS
    - The firmware's are the following:
    -1.3.3 Build 20160907 Rel. 51220
    -1.3.3 Build 20160705 Rel. 52453
    -1.3.3 Build 20151215 Rel. 5855
    -2.0.0 Build 20161117 Rel. 38185

    That´s all, if you need more information just tell me, but until now we have not been able to give a solution.

    Greetings!!!

  4. #4


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright © 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.