Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Charging my new TL-PB20100 for 24 hours

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Hi guys,
    I am charging my new TL-PB20100 for the first time using na USB Port for my desktop computer and it is still charging after 24 hours.
    All the green lights are fixed except for one last one that is still blinking.
    Is this normal?
    Does charging on na AC outlet take the same long time?
    Thanks for your hep.
    Diogo

  2. #2
    Hello, i have the same problem as yours, did you fix it ? Thanks !

  3. #3

    Not fixed yet.

    Quote Originally Posted by diazou View Post
    Hello, i have the same problem as yours, did you fix it ? Thanks !
    Not fixed yet. I am still waiting for some help

  4. #4
    Quote Originally Posted by dpais View Post
    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Hi guys,
    I am charging my new TL-PB20100 for the first time using na USB Port for my desktop computer and it is still charging after 24 hours.
    All the green lights are fixed except for one last one that is still blinking.
    Is this normal?
    Does charging on na AC outlet take the same long time?
    Thanks for your hep.
    Diogo
    Did you try the AC outlet? AC outlet will more faster.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.