Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Exclamation TL-MR3420 don't restore connection on WAN port after internet restored

    Model : TL-MR3420

    Hardware Version :

    Firmware Version : 150319

    ISP : [/COLOR]

    I order 5 devices TL-MR3420, HW v2.2 FW 150319 to use in remote offices.
    One device is connected to WAN+3G other 4 are connected to adsl modem + 3G
    The device with WAN (RJ45) switch back to WAN when WAN (RJ45) cable is
    disconnected and connected again.
    Other 4 devices do not restore internet on WAN port because of internet disconnection
    gets on ADSL port on the modem (not on WAN port on the router). The missing internet
    is detected properly but when internet is back the router do not switch back to WAN
    it stay on 3G.
    I suppose this is a bug in firmware. Please fix this bug. This is important. Otherwise I must return
    4 devises to seller and bu another 15-20 from other brand.
    I hope there will be a new version of firmware soon.

  2. #2
    Did you contact tplink support to fix the problem? I think there is a beta

  3. #3
    Junior Member Rayd is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    3
    I have the same issueA fix is needed


 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.