Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    1

    Exclamation ARCHER MR200, loose internet on 4G

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Hello,

    I have two ARCHER MR 200, Orange Romania branded.
    I have 2 PrePay SIM cards. Both cards with active internet.
    I connect LAN cable to PC and do all the settings for 3G/4G routing. After all settings are done, I have internet on PC and also the router it's visible for other devices and it's able to offer internet connection.
    Second step it's to disconnect the router from PC and move it to different location, where I need it. I plug it in, other devices sees it, bun has no internet.
    I reconnect it to PC, on browser I see router interface (FlyBox), turns in: CONNECTED and I have internet again on all devices. Disconnect it from PC...NO internet.
    So, if I'm not connected to FlyBox page, I have no internet on 3G/4G
    Same problem on both routers.
    All icons on the router are light up.
    Anyone with this problem? Any help possible?
    Thank you.

  2. #2
    -Disconnect it from PC...NO internet.
    -Does MR200 get WAN IP from ISP when NO internet? Did you try to create a profile manually? (Go to Advanced-- network -- Internet -- create profile).




 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.