Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    TL-PA9020P AV2000 losing network pairing/dropping connection

    Model : TL-PA9020PKIT

    Hardware Version : Not Clear

    Firmware Version : 3.2.4_902111_170118_901

    ISP : Sky Fibre[/COLOR]

    Hi all,

    Thought I'd post to see if anyone else has the same problem or has found a solution to a problematic adapter I have.

    I bought 2 * TL-PA9020P kits and have synced up all 4 to be paired and all seemed to work fine, with all 3 LEDs green in colour.

    A few weeks ago I noticed my Apple TV wasn't connecting to the network and looked at the AV2000 adapter and noticed the 2nd / middle LED was flashing red intermittently. I looked via the Windows app "tp-PLC" and noticed that the troublesome adapter kept joining the network then dropping off.

    I am able to reset the adapter and re-pair it to the network. However, after no more than 24 hours, the LAN light turns red once more, flashing every 2 or 3 seconds.


    All the adapters have the most recent firmware 3.2.4_902111_170118_901


    Any pointers, much appreciated.

  2. #2
    These adaptors simply don't work reliably. I have the same type of issues. See the similar other posts here...


 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.