Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 22 of 22
  1. #16
    Hey guys, I got a reply from TPLink about this issue, and got a beta firmware. Maybe useful for you.

    http://static.tp-link.com/TL-SG108E(UN)_V3_170717_Beta.rar
    http://static.tp-link.com/TL-SG105E(UN)_V3_170717_Beta.rar



  2. #17
    Members R1D2 is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    1,312
    Great! Thanks for sharing. Settings are retained now over a reboot. Hope they will fix it in TL-SG108PE, too.

    Now, there is only the VLAN 1 issue left:

    http://forum.tp-link.com/showthread....default)-VLAN1
    http://forum.tp-link.com/showthread....VLAN-1-tagging

    and the RxBad/TxBad count issue (which might be related with Default VLAN 1):

    http://forum.tp-link.com/showthread....t-on-TL-SG108E

    I hope they will fix it, too (tickets already have been sent to TP-Link support several times by several customers in last 18 months).

  3. #18
    tp-link, please fix the issue with vlan1 on the next release.

  4. #19
    Quote Originally Posted by R1D2 View Post
    Great! Thanks for sharing. Settings are retained now over a reboot. Hope they will fix it in TL-SG108PE, too.

    Now, there is only the VLAN 1 issue left:

    http://forum.tp-link.com/showthread....default)-VLAN1
    http://forum.tp-link.com/showthread....VLAN-1-tagging

    and the RxBad/TxBad count issue (which might be related with Default VLAN 1):

    http://forum.tp-link.com/showthread....t-on-TL-SG108E

    I hope they will fix it, too (tickets already have been sent to TP-Link support several times by several customers in last 18 months).
    Hows the beta been working for you?

  5. #20
    Members R1D2 is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    1,312
    Quote Originally Posted by johnsnow View Post
    Hows the beta been working for you?
    Works fine. But note that it only fixes the "Save Config" bug. A fix for VLAN 1 is on the way, expected to be released soon.

    Did you see the following post from Rain_TP-Link? http://forum.tp-link.com/showthread....l=1#post226057

  6. #21
    Quote Originally Posted by R1D2 View Post
    Works fine. But note that it only fixes the "Save Config" bug. A fix for VLAN 1 is on the way, expected to be released soon.

    Did you see the following post from Rain_TP-Link? http://forum.tp-link.com/showthread....l=1#post226057
    I did indeed, TP Link has 20 days to release at the very least a beta version otherwise i'll move onto netgear.

  7. #22
    Members R1D2 is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    1,312
    Quote Originally Posted by johnsnow View Post
    I did indeed, TP Link has 20 days to release at the very least a beta version otherwise i'll move onto netgear.
    You could get a brand-new Netgear GS108PE (still unpacked) from me, I will return it to Amazon coming week since TP-Link fixes the VLAN1 problem for TL-SG108PE.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2018 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.