Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member ophirb is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    1

    TP-LINK TL-WR340G Router - No Internet

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Hello,
    My TP-LINK TL-WR340G Router device is connected to the main router in the house via a TP-LINK switch and provides a secondary WI-FI network to the 2nd floor in my home.<br>During our absence of several weeks, something has happened and the secondary network got somehow disrupted and stopped allowing connection to it. I finally reset the router to the factory setting and then had to rename it again to its original name with a relevant password. Now connection happens immediately, but no internet connection is provided, although the main network functions correctly.<br>I tried changing the channels (factory setting is 6, and I don't know what was configured before the reset, but probably the same), but to no avail.
    I am able to connect to the the TP-LINK web server via 192.168.1.1 and make the changes. But any other attempt to reach the internet fails with timeouts.
    What else can be done?

  2. #2
    Maybe you need to contact TP-LINK technical support via mail

  3. #3
    Junior Member Bemomvn is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    2
    I think you should check the Router

  4. #4
    check this router with someone other internet connection like of friend or family.


 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.