Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Wrong Password

  1. #1
    Junior Member Tico is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    1

    Unhappy Wrong Password

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]


    I recently purchased a MR200 Router, and when I go to the web-base management page the password on the base of the router is incorrect. I've tried restoring the router, but nothing has changed. What should I do?
    One other thing, the wireless function is not working. Even if I press the enable wifi button.
    Help please.

  2. #2
    Not sure about that model, but on my TL-MR6400 the web login username is 'admin' and password is also 'admin' by default. The password written on the bottom of the router is for the Wireless connection.

    Risto

  3. #3
    Banned jimasek is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2,565
    Hold on reset button for over 10 seconds

  4. #4
    Contact your manufacturer, mine is at writing service domain. that sounds like serious bug.
    Last edited by Karen72; 03-07-2017 at 13:22.

  5. #5
    what's gunny is that domain BuyEssayOnline.com has a the same problem but I just can't fix it that way.
    Need some quick writing help - you'll get it at dissertation writing service. Check out my blog there.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.