Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Exclamation TL-ER5120 Pppoe on but connection off problem

    Model : TL-ER5120

    Hardware Version :

    Firmware Version : latest

    ISP : Eolo spa[/COLOR]

    Hi, i have problem with this router V2 version (with latest firmware installed) beacause the pppoe is up but the connection not working and i resolve by a router reboot every day.
    I tried to settings DNS in manual mode and turn on keep alive interval by 120 second but the problem remains.
    I have seen videos on youtube where other users have the problem, I have to send him into RMA or you can fix with a firmware update?

    Thanks

    I have seen videos on youtube where other users have the problem

  2. #2
    Members Mr.J is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    115
    Hi there,
    Why don't you connect the supporter of TP-Link directly?

  3. #3
    Quote Originally Posted by Mr.J View Post
    Hi there,Why don't you connect the supporter of TP-Link directly?
    Hi Mr J, what the address of tplink directly?

  4. #4
    Members Mr.J is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    115
    The website shows the details of their supporter contact information, email or phone call.
    http://www.tp-link.com/en/support-contact.html

  5. #5
    Ok thanks Mr J

  6. #6
    Members Mr.J is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    115
    Quote Originally Posted by lorddevilx View Post
    Ok thanks Mr J
    U are welcome


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.