Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Antonio Carlos is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    1

    desligamento dos Leds no modo noturno desabilitado

    Model : TL-WA850RE

    Hardware Version :

    Firmware Version : 2.0

    ISP : [/COLOR]

    Quando habilitei esse Repetidor Wi-Fi 300Mbps modelo TL-WA850RE ele ficou legal desligando os leds no modo noturno depois de uma semana houve uma falta de energia ai ele desconfigurou o modo noturno e agora abro o aplicativo Tether na função lede mais ele não obedece o horário de desligamento, se algum amigo souber como configura-lo eu agradeço muito.

  2. #2
    Can't understand this language....

  3. #3
    Junior Member fccaspani is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    2

    Night Mode

    I've a tp-link AC900 Archer C25 and the night mode do not work. I noticed if I schedule short times the night mode works for once, after that it stop working. And for long times to start the night mode it never works. I changed de NTP server on time settings for a local server and it still doesn't work. I sent my router to technical suport but they do not identified this problem.

  4. #4
    Junior Member fccaspani is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    2
    I've a tp-link AC900 Archer C25 and the night mode do not work. I noticed if I schedule short times the night mode works for once, after that it stop working. And for long times to start the night mode it never works. I changed de NTP server on time settings for a local server and it still doesn't work. I sent my router to technical suport but they do not identified this problem.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright © 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.