Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    1

    Can't open my TD-W8901G router's settings page

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    I am trying to open the router's settings page by entering "192.168.1.1" in my browser but it keeps loading forever and eventually doesn't load anything
    also when i use tplink's easy setup assistant it gives me error 006
    please help

  2. #2
    Quote Originally Posted by martin_medhat94 View Post
    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    I am trying to open the router's settings page by entering "192.168.1.1" in my browser but it keeps loading forever and eventually doesn't load anything
    also when i use tplink's easy setup assistant it gives me error 006
    please help


    You can try to clear the browser cache.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    1
    Maybe,router settings problem.why n't reset your router? reset button available on the back side.I hope this helps!

  4. #4
    Quote Originally Posted by martin_medhat94 View Post
    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    I am trying to open the router's settings page by entering "192.168.1.1" in my browser but it keeps loading forever and eventually doesn't load anything
    also when i use tplink's easy setup assistant it gives me error 006
    please help
    you have changed default gateway 192.168.1.1 ? Sometimes you have to change it to realize .


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.