Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    1

    TC-7620 modem won't connect to wireless

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Strangely, the 7620 modem suddenly stopped connecting to my router (a Netgear). Internet works fine if I'm hardwired in though so it's a mystery. Here's what I tried:

    1. Swapped in new cable from modem to router (you never know...)
    2. Rebooted modem (repeatedly)
    3. Confirmed router was up to date - check!
    4. BOUGHT a new router just in case it was a router issue - it's not a router issue. That new one didn't work either.
    5. Wept insolably for a few hours.
    6. Called Comcast to re-confirm that the modem was in fact (still) registered and activated.

    Nope.

    Any thoughts anyone? My set up is pretty vanilla - no fancy port forwarding, proxies, etc. Any help would be appreciated.

  2. #2
    I also have the same trouble. Bought this new modem due to Comcast not supporting my old one. Hooked it up and everything was fine for a few days. Now I can only connect to the internet with hardwire. Anyone have any solutions and or possible cause for this problem? I called TP-Link tech support number, but nobody answered. Try again tomorrow.


 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.