Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1

    MR200 IPSEC VPN Will Not Passthough

    Model :

    Hardware Version : Not Clear

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    My MR200 is great except it wont passthrough the IPSEC traffic of my Cisco VPN or VPN Unlimited clients on different machines.
    I have updated the firmware via the web but no change.
    Looking around this problem seems to have been around for a while, I can't understand why TP-Link haven't fixed this.


    Firmware Version:0.9.1 0.0 v004a.0 Build 160412 Rel.38588n

    Hardware Version:Archer MR200 v1 00000001

  2. #2
    Exactly same problem - vpn tunnel connected but no traffic - I have tried a travel router over the same network without problems so definitely a mr200 issue - can tplink issue a fix?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    1
    I have the same issue using ShrewSoft VPN client. VPN tunnel connected, but no traffic. Same VPN trough same 4G connection works fine.

  4. #4
    Same issue, same versions etc. May need to return the item for refund as the device support doesn't appear to be very good.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    1
    I installed OPENVPN successfully as a bypass, waiting for a working firmware for this device. A lot of other issues. Support inefficient

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    1
    Same issue on my site. I try to use the MR200 only as a modem in front of my actual DHCP and another Cisco router managing the VPN tunnel. Using this setup already for long time with ADSL and LTE router without problems. All my attempts to find a workaround by configuring port forwarding etc. failed. Please fix the problem, it is not a cheap router to just collect dust in my office.

    Firmware Version:0.9.1 0.0 v004a.0 Build 160412 Rel.38588nHardware Version:Archer MR200 v1 00000000IMEI:867787020739961

    Thanks

  7. #7
    Same problem, even after upgrading firmware to V 5/9/2016. Passthrough is enabled. Tunnel is established (welcome banner is shown) but no traffic whatsoever. Can't even Google with tunnel up.

    VPN=IPSEC, which works fine everywhere else.

    Please fix!

  8. #8

    MR200 IPSEC VPN Will Not Passt

    HelloDoes anyone know if it is possible to install a cisco ipsec VPN client on the stora? not totally sure about the name Thanks in advance

  9. #9
    Hello
    I have been using a beta update for the MR200, which you should find is available through tp link support.
    It did fix the problems I was having with l2tp and ipsec.

  10. #10
    Quote Originally Posted by newfoundglory View Post
    Hello
    I have been using a beta update for the MR200, which you should find is available through tp link support.
    It did fix the problems I was having with l2tp and ipsec.
    I received those as well. The zip I received contains three .bin files and some instructions (PDF). They told me each .bin is for a different VPN protocol. I have asked them (twice) which one to use for IPSEC, not getting any response. Which one did you install to fix your IPSEC connection? Also, did you follow any of the instructions in the PDF? Thanks!

    Archer MR200v1_0.9.1_1.1_up_boot(160707)_2016-07-07_09.43.10.bin
    MR200v1_0.9.1_0.0_up_boot(151230)_15.30.09_fix_ppt p.bin
    MR200_up_boot_2016-07-06_11.32.53.bin

  11. #11
    Its none of those.

    Its beta 161026, file starts

    Archer_MR200v1_0.9.1_1.1_up_boot(161026)

  12. #12
    Quote Originally Posted by newfoundglory View Post
    Its none of those.

    Its beta 161026, file starts

    Archer_MR200v1_0.9.1_1.1_up_boot(161026)
    Right, back to the support team then. I hope I'll be getting an answer this time. Thanks!

  13. #13
    all fixed?

  14. #14
    Quote Originally Posted by newfoundglory View Post
    all fixed?
    They sent me two files, but I won't be getting a chance to test until next month. Will let you know. Happy holidays!
    Last edited by Amplifiction; 12-24-2016 at 07:48.

  15. #15
    Solved for IPsec! I flashed firmware "MR200_V1_Beta_160706" today, which was sent to me by TP-Link support. Traffic through our IPsec tunnel is now possible.

    The firmware version that caused the problem for me was "Archer_MR200(EU)_V1_160905_1476936302791w". This used to be the latest version available on the official download site (http://www.tp-link.com/nl-be/downloa....html#Firmware), but I see it has recently been removed. I guess they realised this latest version suffered a bug.

    Looking at the firmware dates, I suspect I actually performed a rollback to previous firmware. Not an ideal solution.

    Will let TP-Link support know as well. I suspect/hope they will release a new version that does not suffer from this bug and incorporates the improvements 160905 was designed for.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.