Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Administrator tplink has disabled reputation
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    447

    Lightbulb Find useful articles here!

    .
    Notice:

    Dear forum members

    Scroll up! The knowledge base sub-forum of outdoor wireless is now opened.

    More and more useful articles will be published there. Take a look and find something useful.

    Name:  001.png
Views: 0
Size:  7.2 KB

    Admin

  2. #2
    thank you Admin

  3. #3
    Thanks...

  4. #4
    thanks bro

  5. #5
    Junior Member Steve John is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    1
    Thanks admin for giving such information.Can you tell me what cost of is it and is it in budget?? Please recommend me this I am waiting for your reply.
    Thanks again..

  6. #6
    Junior Member aigtech is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    1

    Cpe210 - autorest

    We are using CPE210 to create a network in order to conect 5 ip cameras, its working but eachone of the CPE´s has automatically reset it self and we have had to reconfigure them. why is that happening its the first time we try this type of connection and its still not entirely working properly.

    Appreciate your help.

  7. #7
    I just joined the thread because I'm experiencing the exact same problem. I'm sending realtime images from 8 cameras and have configured 4 CPE210 on the network. After one or two days of operation, some CPEs reset to their default factory settings. This only happens while trasmitting images, which are packed in UDP frames of 4KB in size.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright © 1996-2018 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.