Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Unhappy TL-R600VPN to TL-R600VPN Site to Site IpSec VPN Tunnel Help

    Region : UnitedStates

    Model : TL-ER6120

    Hardware Version : V1

    Firmware Version : 1.2.3 Build 140801 Rel.49374n

    ISP : Comcast and Verizon


    Hello, I just purchased 2 TL-R600VPN Routers and configured them for IpSec. Both can access the internet. Router A is the main office and Router be is a remote, small office. I set them up per instructions found on the Forum and also from the manual. The settings mirror each other and I do not see anything wrong with the configuration.

    Router A, at the main office, has ports open for exchange and Activesync. Email is working fine, my first question is do I need to open ports for the VPN to work. On both routers>? On Router A at the main office?

    I cannot find a screenshot or anything that explains how to setup 2 TL-R600's for IpSec. They usually show one TL-R600 with another model. Can anyone point me to a screenshot for setting up 2 TL-R600's please.

    I get the error couldn't find configuration on the main site.
    couldn't find configuration.
    initiate new phase 1 negotiation: XX.XX=IP[500]<=>XX.=IP[500]
    couldn't find configuration.
    IPsec enabled



    couldn't find configuration.
    phase2 negotiation failed due to time up waiting for phase1. ESP XX.XXIP[0]->XX.XXIP[0]
    ISAKMP-SA deleted XX.XX=IP[500]-XX=IP[500] spi:b017c06f1943ef05:0000000000000000




    couldn't find configuration.
    isakmp_newcookie 2505 Get 16 bytes from urandom.
    isakmp_newcookie 2499 Get no bytes from random,try /dev/urandom.
    initiate new phase 1 negotiation: XX.XXIP[500]<=>XX.XXIP[500]
    phase2 negotiation failed due to time up waiting for phase1. ESP XX.XX.XX.XX[0]->XX.XX.XX.XX[0]
    ISAKMP-SA deleted XX.XX.XX.XX[500]-XX.XX.XX.XX3[500] spi:bf8f9623d87f34d5:0000000000000000



    Does anyone know why I cannot get a tunnel to connect I really have to get this working.. somehow.. I disabled, enabled, re-edited the settings, checked them 10 times.. everything looks good.. is it a port not opened? Firmware and hardware are latest version and both match. password is the same.. Settings are matched correctly.. any ideas anyone?

    Thank You.

  2. #2

    Does Modem settings need to be tweaked when connecting 2 TL-R600 Site to Site

    Region : UnitedStates

    Model : TL-ER6120

    Hardware Version : V1

    Firmware Version : 1.2.3 Build 140801 Rel.49374n

    ISP : Comcast


    I am trying to get VPN working on 2 TL-R600 routers. Does anything need to be done by the ISP in order to get these VPN to work? I get cannot find Configuration Errors.

    OR are there anyports that need to be open for VPN to work? I have some ports open for Exchange email on the main site.. but I did not open any ports on the remote site's router.. Could that be why i cannot establish the vpn tunnel?

    Any help is greatly appreciated.

  3. #3
    Provide the topology. What's the firmware version of your R600VPN?

  4. #4
    Junior Member Beefydog is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    2
    I ran into this same problem (fought for a day or 2, then bought a different brand). I don't believe you can connect these together as a tunnel - which is why the instructions only show connections to an actual IPSec VPN router - The TL-R600 is client-only, apparently.
    Correct me if I'm wrong in this assessment.

  5. #5
    Members Mr.J is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    114
    Quote Originally Posted by Beefydog View Post
    I ran into this same problem (fought for a day or 2, then bought a different brand). I don't believe you can connect these together as a tunnel - which is why the instructions only show connections to an actual IPSec VPN router - The TL-R600 is client-only, apparently.
    Correct me if I'm wrong in this assessment.
    R600VPN can be used as a IPsec VPN server, there should be something wrong with the configuration or some restriction in ISP.


 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.