Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    TL-WA850RE constant connection drop

    Region : Singapore

    Model : TL-WA850RE

    Hardware Version : V1

    Firmware Version : TL-WA850RE_V1.20_130922

    ISP : Starhub


    Hi All,

    Anyone faces this issue of constant conenction drop for TL-WA850RE?

    I am plague by this since the very first day that I bought it. Even with the latest FW updated, I am still constantly getting connection drop.
    Any solution for this?

    Thanks in advance!

  2. #2
    Members peter is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    155
    how about the signal strength ? you can check the signal LEDs.
    please make sure there are 3 leds light on. otherwise maybe the position of the 850RE is not good .
    also you can change the wireless channel of root router to have a try, maybe the current channel is crowed.

  3. #3
    Quote Originally Posted by peter View Post
    how about the signal strength ? you can check the signal LEDs.
    please make sure there are 3 leds light on. otherwise maybe the position of the 850RE is not good .
    also you can change the wireless channel of root router to have a try, maybe the current channel is crowed.
    Same problem here. Actually it was fine on the TL-WA850RE_V1.20_130922 until recently. Upgraded to TL-WA850RE_V1.20.0_140310 but connection seems to drop every now and then, even though the indicator lights work perfectly fine. .

    In the interest of full disclosure
    Region : Singapore

    Model : TL-WA850RE

    Hardware Version : V1.23

    Firmware Version : TL-WA850RE_V1.20_140310

    ISP : Singnet

    Main Router: 2WIRE black box

  4. #4
    Quote Originally Posted by boxking View Post
    Same problem here. Actually it was fine on the TL-WA850RE_V1.20_130922 until recently. Upgraded to TL-WA850RE_V1.20.0_140310 but connection seems to drop every now and then, even though the indicator lights work perfectly fine. .

    In the interest of full disclosure
    Region : Singapore

    Model : TL-WA850RE

    Hardware Version : V1.23

    Firmware Version : TL-WA850RE_V1.20_140310

    ISP : Singnet

    Main Router: 2WIRE black box
    Mine works fine with latest firmware.
    You can try to set it as static IP, see if the issue still exist.

  5. #5
    Привет всем. Играл на казино 1xbet теперь ссылки не работают. Заблокировали ссылку 1xbet. Как зайти на сайт теперь?

  6. #6


 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright © 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.