Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Error Codes

  1. #1

    Error Codes

    Region : UnitedKingdom

    Model : TD-W8961ND

    Hardware Version : V3

    Firmware Version : N/A

    ISP : TALK TALK


    Can you please tell me what error code"045" is?

  2. #2
    Did you get this error massage from the Easy setup assistant by running the disc?
    If so, 045 means "bad encapsulation mode. please check it again"

  3. #3
    When i was on the internet the internet just went and sisnt come back. I tried doing the set up again but it didnt work. When i plug in my old ADSL modem it worked fine anc connedted to the internet but my old modem is slow so i bought TP-Links one and now it doesnt work. Please help.

  4. #4
    Banned jimasek is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2,565
    Do you know how make router configuration by internet browser?

  5. #5
    Yes i tried that to to but it didnt work. None of the LED lights are on apart from the Wireless, power and the Ethernet light. The ADSL light blinks 3 times slowly and then doesnt light up again for about 2 minuets.

  6. #6
    Banned jimasek is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2,565
    Please try to do reset to factory default and you'll write http://192.168.1.1 in your internet browser and then you'll see the login panel.

  7. #7
    I have already done that 3 times over and over again and it still doesnt connect to the internet.

  8. #8
    Banned jimasek is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2,565
    Your connection with router is by the ethernet cable? What is your operating system?
    After factory reset you have to make configuring your router, then you'll have access to the internet.
    Last edited by jimasek; 01-13-2013 at 11:53.

  9. #9
    It used to work and then it randomly stopped connecting. Windows 7

  10. #10
    Banned jimasek is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2,565
    What is your IP address configuration on ethernet card?
    "Obtain an IP address automaticly" - it must be so.
    For example - http://ibbs-cc.custhelp.com/app/answ...n%3A-windows-7

  11. #11
    The thing i dont get is that when i plug in my old modem it works fine with a stable connection but when i plug in the TP-Link it doesnt connect.

  12. #12
    Banned jimasek is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2,565
    I will repeat again:
    After factory reset you have to make configuring your router. Login and password from your ISP and configuration your ADSL line on router.

  13. #13
    I have done that and it still has made no change.

  14. #14
    What should I do about it.

  15. #15
    when i do diagnostics it says," The connection between your access point, router or cable modem and the Internet is broken." What does this mean.


 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.