Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    TL-WA850RE does not recognize DNS 8.8.8.8 and 1.1.1.1

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Hello everyone, I have a range extender TL-WA850RE V1.22 the problem starts when I put Google DNS 8.8.8.8/8.8.4.4 or Cloudfare 1.1.1.1/1.0.0.1 on my TD-W8901N wireless N ADSL 2 + modem router; The Range Extender tells me that I do not have an Internet connection and the LEDs that have the signal bars turn on and off, but if I use the DNS provided by the internet provider or others that are not already mentioned, there is no problem and The LEDs are fixed.
    What would be the solution to this case if there is one and the last firmware was 04/10/2014.

  2. #2
    When you put static DNS on your modem, is your modem working properly?
    How about if you change the LAN ip address of TL-WA850RE into 192.168.1.X?

  3. #3

    TL-WA850RE does not recognize DNS 8.8.8.8 and 1.1.1.1

    My router is configured 192.168.1.xx from which the extender has a dynamic IP and the dns of the configured router 1.1.1.1/1.0.0.1 and the DHCP of the automatic extension.
    I only have a problem with those DNS and if I put this DNS for example 84.200.69.80/84.200.70.40 in the router I have no problems, and all the devices that connect to the extension do not have problems connecting to the internet.
    Last edited by Mario939; 04-20-2018 at 19:13.


 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2018 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.