Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    tp link cable modem 7650

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    got this modem as replacement to technicolor 4350 . was getting errors using http://www.dslreports.com/front/puma6.html?r=716

    27ms : xxx
    30ms : xxxxxxx
    31ms : xxxxxxxxxxxx
    32ms : xxxx
    33ms : xxxxxxxx
    34ms : xxxxxxxx
    35ms : xxxxxx
    36ms : xxxxxxxx
    37ms : xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    38ms : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    39ms : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    40ms : xxxxxxxxxxxxxxxx
    41ms : xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    42ms : xxxxxx
    43ms : xxxxxxxx
    44ms : xxxx
    45ms : xxxx
    46ms : xxxx
    49ms : xx
    51ms : xxx
    53ms : xx
    54ms : x
    69ms : x
    70ms : x
    300 - 349ms :x

    Finished. Excess red is a concern if most measurements are 50ms or less.


    still shows a little red , but does not show as much errors as my old modem is this normal???
    p.s. also using tp link 2600 router so i am " all in the family"
    cable 75 speed currently
    anyone getting this modem get all green no errors????
    Last edited by rising1000; 03-02-2018 at 00:48. Reason: asking question to people with this modem

  2. #2
    If the modem works fine, never mind that.


 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2018 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.