Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member sayantabonny is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2018

    TL-WR740N/TL-WR741ND internet stops working after sometimes

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Hello, my router suddenly started showing abnormalities. 150M Wireless N RouterModel No. TL-WR740N/TL-WR741NDMy internet connection drops after sometime while wifi signal is active.I have used this router for last 2years no problem faced untill now. There is no change in number of wifi recipients ( 3 androids + a laptop as always).Updated to latest firmware still no luck. Again downgraded to old firmware, no luck either. Temporary solution is to unplug and replug ethernet to router or to restart the router.Suddenly either internet speed drops or no internet at all while wifi signal is active. Currently based on solutions from internet trying different combinations of channel width/number or mode. Any other solution? Is it possible that there is some kind of interference while wifi signal doesn't drop only the connection gets lost?

  2. #2
    same problem here ):
    What is Omni channel | Magento Folder Structure | How to check Magento Version online | Omnichannel Order Fulfillment | POS Data Analytics to Improve the Business


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2018 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.