Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Post Archer C1200 - Default login password

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Dear all,

    Need so help, I just factory reset (Press reset bottom for 10 seconds or press reset and WPS bottom for 10 seconds), I still can't login to ArcherC1200 using default username and password, which both are "admin". System keep tell me "Login Failed".

    I also try my previous username and password, but still can't login.

    I wonder is it because I flash the wrong firmware? Or is there any other default username and password in order to login into Archer C1200 management page. I can't do any setting now. T_T

  2. #2
    Please press the reset button until all LED flash once

  3. #3
    Name:  20180218_155846.jpg
Views: 0
Size:  61.7 KB

    I have tried many times to reset this router to factory setting by pressing RESET bottom for 10 seconds. Every time I pressed the reset bottom for more than 10 seconds, all LED will off except this LED for WPS (initially, this WPS is off but after pressing reset bottom for 10 seconds, the LED for WPS will switch on while all other LEDs will switch off). I am totally not idea what is happening. I still can't use default "admin" password for both Username and Password.

    Is this unit already faulty?

    Thank you.

  4. #4
    Name:  Screenshot_2018-02-19-16-25-28.jpg
Views: 0
Size:  67.1 KB
    In manual is said to press and hold reset button till power led blinks. If you think that firmware is wrong look in manual how to restore right firmware. There is way to do that it is in manual
    .Name:  Screenshot_2018-02-19-16-33-57.jpg
Views: 0
Size:  56.0 KB
    Last edited by pipchi; 02-19-2018 at 14:34.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2018 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.