Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Hikvision camera issue with Ezviz PLEASE HELP

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Hi all


    I have recently purchased 4 2CD2332-I cameras from Aliexpress in china and only have 2 mounted at this time and both work perfectly.


    I created an account with Ezviz and did a scan of my network and it picked up one of my cameras but not the second one, i entered the serial number manually but it keeps coming back "Device not registered please check network"


    If i try doing a auto scan again i get the following message "No device is found. Make sure that the serial No. is correct and the device is connected properly."


    Also if i try to use the bar-code scanner in iVMS4500 mobile app to add the cameras i get the the following message "serial number does not exist"




    Can someone please shed some light on this issue?

    Thanks












    I didn't find the right solution from the internet.
    References:
    http://www.cctvforum.com/viewtopic.php?t=43276

    case study examples

  2. #2
    Junior Member Tauqeer9 is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    2
    Install new Firmware in cam nd conect wi hik-connect apk...
    http://www.hikvision.com/en/download_89_p2.html


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2018 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.