Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member roisinoc1 is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    2

    Additional Extender appears as new network name

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Hi.

    I have the power link adapter and extenders set up (AV200). I am adding a third extender, but it now shows up as a new wifi network name (TPLinkxxxx_). I can not get it to show up as the same wifi network I already have. When adding this third extender I pressed the pair button on the adapter, then the pair button on the new extender. Then I pressed the WPS button on my router and then the clone button on the new extender. However, the new extender still shows up as a new wifi network name. Do you know how I can get it to show as the same wifi network I have already?

    I know it is compatible as I already had this third extender connected. There were problems with the connection (for all extenders) dropping so I "reset" this third router. However I now can't get it to appear on the same wifi network as all the others. Can anyone help with this please? Thanks so much!

  2. #2
    how about setting it manually? log in the web management and modify it


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2018 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.