Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Memory Leaks

  1. #1
    Junior Member JL2018 is on a distinguished road
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    1

    Memory Leaks

    Model : T2700G-28TQ

    Hardware Version :

    Firmware Version : 2.0.1 Build 20170608 Rel.61525(s)

    ISP : [/COLOR]

    We have a stack built using 2 T2700G-28TQ as an edge switches with uplinks using 2 pairs of SFP+.

    The remaining 4 SFP+ ports are connected to 2 set of external switches in a layer 2 LAG active configurations, of which 2 are connected to another T2700G-28TQ and the other 2 are connected to a stack using H3C 5800E switches.

    The switch has been running for a week or so and there is level 4 warning saying that "MEMORY RISING THRESHOLD: Total Memory Utilization is 81%".

    The memory utilization can go up as high as 91% and then when there is a connection of LAG between the T2700G-28TQ and the H3C stack is manually disconnected, the T2700G-28TQ will go haywire and one of them will reboot. All connections on the T2700-28TQ are not working and the only resolution is to reboot both T2700G-28TQ while the H3C and other connections are untouched.


    For your advice please.

  2. #2
    Members TPTHZ is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    150
    Quote Originally Posted by JL2018 View Post
    Model : T2700G-28TQ

    Hardware Version :

    Firmware Version : 2.0.1 Build 20170608 Rel.61525(s)

    ISP : [/COLOR]

    We have a stack built using 2 T2700G-28TQ as an edge switches with uplinks using 2 pairs of SFP+.

    The remaining 4 SFP+ ports are connected to 2 set of external switches in a layer 2 LAG active configurations, of which 2 are connected to another T2700G-28TQ and the other 2 are connected to a stack using H3C 5800E switches.

    The switch has been running for a week or so and there is level 4 warning saying that "MEMORY RISING THRESHOLD: Total Memory Utilization is 81%".

    The memory utilization can go up as high as 91% and then when there is a connection of LAG between the T2700G-28TQ and the H3C stack is manually disconnected, the T2700G-28TQ will go haywire and one of them will reboot. All connections on the T2700-28TQ are not working and the only resolution is to reboot both T2700G-28TQ while the H3C and other connections are untouched.


    For your advice please.
    In my opinion, you need contact with tp-link directly. I remember there are one topic about T1700G-28TQ in forum, the similar as your issue, TP-LINK has released beta firmware.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2018 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.