Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member jcostanz is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    1

    TL1600G sfp port problem

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    I am replacing an older intellinet switch with a TL1600G. I need POE for a phones.

    I currently have 2 Intellinet switches hooked up with fiber using sfp adapters (545006 1000Base-SX SFP). When I moved the sfp to the TL1600G, it would not connect to the intellinet switch. Does anyone have any idea what the problem is. Do I need a different adapter in the TL1600 or both in the TL and the intellinet switches.

    I put the sfp back into the intellinet switch and it connects.

    Thank you
    Jeff Costanzo

  2. #2
    Members TPTHZ is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    150
    Quote Originally Posted by jcostanz View Post
    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    I am replacing an older intellinet switch with a TL1600G. I need POE for a phones.

    I currently have 2 Intellinet switches hooked up with fiber using sfp adapters (545006 1000Base-SX SFP). When I moved the sfp to the TL1600G, it would not connect to the intellinet switch. Does anyone have any idea what the problem is. Do I need a different adapter in the TL1600 or both in the TL and the intellinet switches.

    I put the sfp back into the intellinet switch and it connects.

    Thank you
    Jeff Costanzo
    In my opinion, you can change the speed and duplex of SFP port in T1600G switch, if you change speed 1000Mbps, Duplex to full,maybe the connection is ok.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2018 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.