Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Question Unable to access web interface after updating firmware on Archer C1200

    Model : Archer C1200

    Hardware Version :

    Firmware Version : Latest

    ISP : MEO (PT)[/COLOR]

    Hello,

    Today I found a notice on the webinterface of my Archer C1200 regarding a Firmware update.
    I decided to upgrade since I was having some issues ( I had to restart it on a daily basis because Wifi was allways going down )

    I followed the procedure on screen and didn't turn the device off.
    It got to 100% and then It rebooted. After the reboot I was asked to log in.

    The first time I logged in, I waited for about 15 mins but it was allways showing a rotating wait icon.
    I decided to refresh the webpage and was returned to the log in screen.

    I tried once again to log in and after logging in the webpage that appears right after shows "No such file or directory"
    My internet ( wired and wireless) is working. I'm just unable to reach the web interface.
    I tried using your app, but that also doesn't work. I have locked the admin access to the mac address of my desktop PC, so I guess that explains it.

    How can I restore access to the web interface?
    Is there any way to perform a factory restore or gain access using ssh to revert the firmware upgrade?

    Thanks in advance.

    Miguel Gonçalves

  2. #2
    Quote Originally Posted by miguas View Post
    Model : Archer C1200


    Is there any way to perform a factory restore or gain access using ssh to revert the firmware upgrade?

    Thanks in advance.

    Miguel Gonçalves
    There's a reset button at the back. Use a pin to press and hold this button for about 5 seconds to reset the router toits factory default settings.
    TP-Link Archer C1200 (EU) V1

  3. #3
    Quote Originally Posted by miguas View Post
    Model : Archer C1200
    I tried once again to log in and after logging in the webpage that appears right after shows "No such file or directory"
    My internet ( wired and wireless) is working. I'm just unable to reach the web interface.
    I tried using your app, but that also doesn't work. I have locked the admin access to the mac address of my desktop PC, so I guess that explains it.

    How can I restore access to the web interface?
    Is there any way to perform a factory restore or gain access using ssh to revert the firmware upgrade?

    Thanks in advance.

    Miguel Gonçalves
    Clear the cache of yuour browser, or restart your browser will solve this problem

  4. #4
    Clearing the cache did solve it!
    Thank you very much!

    By the way, this is not the topic, but since the firmware update I haven't had to reboot router anymore.
    I guess this last update solved that issue!


 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright © 1996-2018 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.