Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member mark_jp@live.co.uk is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    1

    TL-R480+ cant see devices on Lan via device connected to WAN Router

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Hi Guys, this is a bit hard to explain but my diagram says it all. Basically Network 2 is directly connected to an ASUS Broadband router.

    Network 1 is connected to the TL-R480+
    The TL-R480+ is connected to the ASUS router via the R480+ WAN Port1

    I only have 1 cable buried in the ground connecting the R480 and the ASUS Router. There is no way to run another cable.

    The ASUS Router manages the PPOE connection. but also provide DHCP to network 2

    Is there anyway I can print and see devices in Network 1 from Network 2. (i did set-up a static route on the ASUS Router but this would not let me see anything past the WAN Link on the R480+.)

    From Network 1 I can see all of the devices in Network 2.

    Name:  Network.JPG
Views: 0
Size:  101.2 KB

  2. #2
    Members Panda is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    109
    I think it's what the NAT Router should do, to block the visit from WAN. Maybe you can set DMZ for the LAN device in the network1.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.