Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Setup hostpot on EAP110

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    I can''t setup web portal on my EAP 110, someone pls show me, hurry upppp

  2. #2
    Quote Originally Posted by olavina.vn View Post
    I can''t setup web portal on my EAP 110, someone pls show me, hurry upppp
    Do you use EAP Controller for management? If so, please refer to this FAQ instructions:
    http://www.tp-link.com/en/faq-896.html

    If you don't use EAPC and will setup web portal on its web interface, please read page 29 of this document: http://static.tp-link.com/1910012212_EAP_UG.pdf

  3. #3
    i setup captive portal and not work when internet is off . and connect with my phone not automaticaly open page .
    but internet is avalable it work fine...?
    how i can fix it ?

  4. #4
    Quote Originally Posted by paya View Post
    i setup captive portal and not work when internet is off . and connect with my phone not automaticaly open page .
    You use the EAP Controller to configure Hotspot portal authentication, right?
    If authentication page can't open up automatically, you shall try to type an http page instead of https, such as http://www.tp-link.com on your phone.

  5. #5
    ok i can open page with explorer ,
    but my problem is for automaticaly open,

    when i connected to wifi with phone captive portal page open automatically if internet is on .

    but when i off then internet it not work automaticaly ?

  6. #6
    Is your captive portal on a server on your local network? If you have the captive portal pointing to a page on the internet, then the captive portal won't work if your internet connection isn't working.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright © 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.