Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member ppetrella is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    1

    USB Storage causes router power off

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Hi guys

    Recently received a TP-Link Archer modem and am having issues when I connect my USB drive as a media server.

    It has operated on my Netgear via USB as a media server for last 12 months without issue.

    When connected to the TP-Link router, it operates fine if I add a couple of folders and enable their media server option.

    But when I add one particular folder and enable media server, the router starts adding video files for a while, appears to stop after 25% are added, and later the router powers off! If I power on the router, the same problem happens.

    I connected the drive to my laptop, checked for errors and bad sectors, everything reported ok.

    Router model is Firmware Version:0.1.0 0.9.1 v5006.0 Build 170630 Rel.49402nHardware Version:Archer VR1600v v1 00000000

    external drive is Western Dig Black 4GB formatted to Ext3.

    How can I diagnose the issue? I cannot see any log files added to the USB drive, only a media-server database file.

  2. #2
    What if you format to NTFS to try? BTW, what's the model of your drive?


 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.