Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    2,4 GHz not connecting

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    I have installed a CAP1750 as well as a CAP300 Outdoor.
    The 5 Ghz SSID works fine with all devices supporting 5 GHz band.

    for the 2.4 GHz SSID only 2 devices are able to connect. One is a iPhone 6 Plus the other one is a quite old Samsung Android smartphone.
    I could not connect a Galaxy Tab as well not the iPhone 4 as well as I failed to connect an HP ZBook15 to the 2.4 Hz SSID.

    I finally does not matter if connecting on the 1750 or the 300 Outdoor AP. Both are failing.
    I have also tried to tear down the SSID to an open WLAN network without any authentification but still the same.
    Also I change the channels from automatic to channel 6 and 11.

  2. #2
    How many wireless devices do you have totally? what's the maximum concurrent connections?

    You can update the firmware if possible.

  3. #3
    Looks like the issue was a combination of WPA2 snd the webportal. I have removed the web portal and it works.

  4. #4
    Quote Originally Posted by christiang79 View Post
    Looks like the issue was a combination of WPA2 snd the webportal. I have removed the web portal and it works.
    Congrats


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.