Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1

    Exclamation C1200 v2.0 reboots on it's own

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Good day,

    I have a C1200 V2.0 router and I started having issues with it rebooting at random times.

    When I first got the router it worked fine with no issues on either band. It would never drop , reboot, disconnect on it's own.

    About a month ago I would notice that I would be browsing the web and all of a sudden i'd lose connection. When I look at the router I would be all the lights off except the power and it would reboot.

    I tried factory resetting, power cycling, changing some configs to troubleshoot, there's only one FW version for my model so I haven't been able to update FW.

    Please assist.

    Thanks.

  2. #2
    Your router is a US version or EU version?

  3. #3
    Hey Enson,Sorry about that. It's US

  4. #4
    I would say contact tplink support to get a solution

  5. #5
    Hi superj, please try this beta http://support.tp-link.com/f/0c86296caf/?dl=1.
    Upgrade guidance http://www.tp-link.com/faq-688.html
    If problem persists, please save the system log before the router reboots and send it to support.usa@tp-link.com

  6. #6
    Correction: save the system log after the router reboot

  7. #7
    Quote Originally Posted by TP-Admin View Post
    Hi superj, please try this beta http://support.tp-link.com/f/0c86296caf/?dl=1.
    Upgrade guidance http://www.tp-link.com/faq-688.html
    If problem persists, please save the system log before the router reboots and send it to support.usa@tp-link.com
    Hi! Give me please beta for EU. I have identical problem - random reboots

  8. #8
    Quote Originally Posted by TP-Admin View Post
    Hi superj, please try this beta <a href="http://support.tp-link.com/f/0c86296caf/?dl=1" target="_blank">http://support.tp-link.com/f/0c86296caf/?dl=1</a>. <br>
    Upgrade guidance <a href="http://www.tp-link.com/faq-688.html" target="_blank">http://www.tp-link.com/faq-688.html</a> <br>
    If problem persists, please save the system log before the router reboots and send it to <a href="mailto:support.usa@tp-link.com">support.usa@tp-link.com</a>
    <br><br>Hi! Give me please beta for EU. I have identical problem - random reboots <quickprintreadystate style="display: none;"></quickprintreadystate>

  9. #9
    Here is a beta firmware for C1200 V1 EU version.
    http://static.tp-link.com/C1200v1_eu-up-1.0.2 Build 20161128 rel.53072.zip

  10. #10
    Quote Originally Posted by vieldcs View Post
    Here is a beta firmware for C1200 V1 EU version.
    http://static.tp-link.com/C1200v1_eu-up-1.0.2 Build 20161128 rel.53072.zip
    i need V2 EU

  11. #11
    You can contact TP-Link support to see if they have a beta and how to solve this problem.

  12. #12
    Quote Originally Posted by Enson Loo View Post
    You can contact TP-Link support to see if they have a beta and how to solve this problem.
    no answer from support

  13. #13
    It will take some times for them to reply you.
    How do you know the router is rebooting?

  14. #14
    Quote Originally Posted by flying snow View Post
    It will take some times for them to reply you.
    How do you know the router is rebooting?
    all lights are turned off except power and for about 1 minute the local network is unavailable (red cross).

  15. #15
    so, there is no beta for V2 EU?


 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.