Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member mrjack711 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    1

    TL-MR3420 Router with ZTE MF823 modem - No connection

    Model :

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Hi,

    I'm using the TL-MR3420 router with the ZTE MF823 USB modem.
    I'm using a brand new 4G sim card from Three UK.

    The modem works fine in a windows 10 laptop and automatically gets a connection when plugged in.
    The router see's the modem fine (shows "Identify successfully" in the web ui of the router). Its also in the compatibility list.
    I choose the following:

    Location: United Kingdom
    Mobile ISP: 3
    Connection Mode: Connect Automatically
    Authentication Type: Auto

    The router never connects to the internet.
    I have the latest firmware as well.

    Can anyone help me with this?

    Thanks

  2. #2
    Normally need to type in the APN correctly in the interface to get internet. Go to Network > 3G/4G, click Advanced, check "Set the Dial Number, APN, Username and Password manually" then type them in. Check those information with your ISP(3) and make sure they are correct. Save it and see if you can get IP address in Status page 3G4G part.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.