Welcome to TP-LINK Tech Support Forum

Search:

Type: Posts; User: Btaz

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    26
    Views
    27

    So I did a factory restore and then was able to...

    So I did a factory restore and then was able to do all of the parenting controls. I tried reloading my backed up settings and the issue reappeared. Looks like I'll be spending an evening re-setting...
  2. Replies
    26
    Views
    27

    So I did a factory restore and then was able to...

    So I did a factory restore and then was able to do all of the parenting controls. I tried reloading my backed up settings and the issue reappeared. Looks like I'll be spending an evening re-setting...
  3. Replies
    26
    Views
    27

    I also get "failed" when I try any parental...

    I also get "failed" when I try any parental controls or QoS settings
  4. Replies
    26
    Views
    27

    Not sure what you mean. I get full internet and...

    Not sure what you mean. I get full internet and speed tests work with device going through the router. Below is the thread on this...
  5. Replies
    5
    Views
    6

    Yes, I have full internet capabilities. Simply...

    Yes, I have full internet capabilities. Simply only the upload portion of the speed test doesn't compete. Note, in seeing issue presented in other posts about parental controls not working too.
  6. Replies
    26
    Views
    27

    Yes and I also have issues with upload on the...

    Yes and I also have issues with upload on the speed test
  7. Replies
    5
    Views
    6

    Works on my phone and pc which are running...

    Works on my phone and pc which are running through the router
  8. Replies
    26
    Views
    27

    Same thing here. Just out of the box, did an...

    Same thing here. Just out of the box, did an upgrade, and have the same issue. I was thinking it was because I cannot get the upload speed test to finish. Sounds like maybe a bad firmware version
  9. Replies
    5
    Views
    6

    Archer 5400 upload speed test failing

    Model : Archer C5400

    Hardware Version :

    Firmware Version :

    ISP : [/COLOR]

    Internet works up and down, but speed test cannot complete the upload test. The download portion works fine.
Results 1 to 9 of 9

Copyright 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.