Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
  1. Announcement:
    TP-LINK Forum Rules
    tplink ‎(Administrator)
    09-09-2012
    Views:
    32,093
+ Post New Thread
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Threads 47 to 69 of 117

Forum: Easy Smart Switches

  1. TL-SG108E Set Up

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : I've just bought a TL-SG108E Switch. From the label on the back of the switch it says V3.0

    Started by Pienamics‎, 07-28-2017 14:15
    • Replies: 1
    • Views: 2
    07-30-2017, 16:34 Go to last post
  2. TL-SG1016PE - passive or active PoE

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Was trying to find out if the PoE ports on the TL-SG1016PE switch were passive or active?

    Started by dloflin‎, 07-28-2017 16:29
    • Replies: 2
    • Views: 3
    07-30-2017, 16:26 Go to last post
  3. Unhappy W2016 Teaming in LACP

    Model :TL-SG1016DE V3 Hardware Version : V3 Firmware Version : 1.0.1_170530 Hi all, Few days ago, I bought a TL-SG1016DE 3.0 and everything went fine until I've tried to configure 2 ports for a LAG.

    Started by OverMark‎, 06-28-2017 21:28
    lacp, lag, negotation
    • Replies: 1
    • Views: 2
    07-29-2017, 12:58 Go to last post
  4. TL-SG105E vlan not forwarding through trunk

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : I set up the vlan as follows:Vlan id 10: port 1 tagged, port 2-4 untagged, 5 excludedVlan id 20: port 1 tagged, port 5 untagged, 2-4 excludedPvid is set to 10 for port 2-4 and 20 for port 5Using the built in monitoring tool i can...

    Started by RabidAddict‎, 07-20-2017 04:11
    • Replies: 1
    • Views: 2
    07-29-2017, 12:54 Go to last post
  5. TL-SG1024DE VLAN IP range Assignment

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : I was able to connect my switch to the network, and create a 802.1Q VLAN. My question is, how do I assign an address range to this VLAN. For example, my switch is on the 192.168.1.x network. I created VLAN 101, so how do I...

    Started by tdl480‎, 07-17-2017 03:07
    • Replies: 1
    • Views: 2
    07-17-2017, 13:14 Go to last post
  6. Set up TL-SG108E

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : My TP link router was a bit overcrowded, 4 ports used and still I needed more. The guy in the PC store recommended this "easy" switch. The instructions for setting up are not very clear for a non techie person. I was told just...

    Started by billfromvt‎, 07-17-2017 08:32
    connection issue, set up, switch box, tp-sg 108e
    • Replies: 1
    • Views: 2
    07-17-2017, 13:06 Go to last post
  7. Unable to connect to TL-SG105E V2 through UTIL or WEB... (Windows)

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Hey guys, brand new TL-SG105E V2: Modem > Asus Router > TPLINK; I have tried both connecting directly to TPLINK (wired > laptop) as well as wirelessly through Asus. TPLINK shows up in util under 192.168.0.1. TPLINK seems to work;...

    Started by chlywly‎, 04-08-2017 18:28
    • Replies: 1
    • Views: 2
    07-16-2017, 20:22 Go to last post
  8. Need hel with VLAN configuration on TL-SG108E

    Model : TL-SG108E Hardware Version : Firmware Version : ISP : I am trying to get to grips with configuring VLANs on my new TL-SG108E.

    Started by chrisisbd‎, 06-09-2017 20:29
    • Replies: 12
    • Views: 13
    07-10-2017, 14:20 Go to last post
  9. TL-SG108E / TL-SG105E VLANS & Trunks

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Hi there,

    Started by user98434‎, 06-22-2017 11:11
    • Replies: 0
    • Views: 1
    06-22-2017, 11:11 Go to last post
  10. TL-SG108E | Firmware 1.0.2 Build 20160526 Rel.34615 - Webinterface no response

    Model : SG108E Hardware Version : V2 Firmware Version : 1.0.2 Build 20160526 Res.34615 ISP : n/a Hi,

    Started by Spack‎, 02-26-2017 20:19
    gui no response, tl-sg108e, webinterface
    • Replies: 1
    • Views: 2
    06-19-2017, 10:01 Go to last post
  11. Sg-108e port trunk concept

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Hi,

    Started by nastitek‎, 06-11-2017 02:09
    • Replies: 1
    • Views: 2
    06-11-2017, 12:53 Go to last post
  12. Post TL-SG108E VLAN is broken

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Model : TL-SG108E v.2.0

    Started by papaoak‎, 05-26-2017 07:59
    • Replies: 1
    • Views: 2
    06-03-2017, 21:51 Go to last post
  13. TL-SG108E QoS and Router Connection

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : All settings at factory default except:

    Started by Yosef‎, 05-18-2017 16:55
    • Replies: 1
    • Views: 2
    05-24-2017, 15:57 Go to last post
  14. router tl-r480t+ problem

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : I have 2 lines on the balancer and I want to assign a webpage only to one of the lines I want to enter and exit a single line if someone can help me with the configuration or can tell me the steps to follow

    Started by jorgeacet‎, 05-23-2017 20:43
    • Replies: 0
    • Views: 1
    05-23-2017, 20:43 Go to last post
  15. TL-SG108E V2 QoS and Router Connection

    Model : TL-SG108E Hardware Version : Firmware Version : 160526 ISP : Air-Pipe All settings at factory default except:

    Started by Yosef‎, 05-19-2017 14:44
    • Replies: 0
    • Views: 1
    05-19-2017, 14:44 Go to last post
  16. TL-SG105E V1 bricked after trying to upgrade firmware

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : I have a TL-SG105E V1 and I never got webinterface working. So it got bricked after I tried to upgrade firmware. It just gave me an error during firmware upgrade and stopped working.

    Started by LiveMetal‎, 05-13-2017 10:26
    • Replies: 1
    • Views: 2
    05-18-2017, 20:18 Go to last post
  17. Question Problème d'ip de mon switch

    Résolue :/

    Started by AntoZzz‎, 05-17-2017 12:41
    tl-sg108
    • Replies: 0
    • Views: 1
    05-17-2017, 12:41 Go to last post
  18. Question TL-SG108E multiple networks over 1 cable

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Hi there,

    Started by Pirbal‎, 05-03-2017 20:27
    tl-sg108e, trunk, vlan
    • Replies: 1
    • Views: 2
    05-04-2017, 14:39 Go to last post
  19. Setting for Dante with TPlink switch

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Can some of the technical to advised me how to configure, I have done some fine tune. But my customer still saying there is some noise when the sound multicast from this riser to anther riser. is it something to do the multicast...

    Started by clnetsolution‎, 04-25-2017 09:33
    • Replies: 0
    • Views: 1
    04-25-2017, 09:33 Go to last post
  20. TL-SG1016DE Switch won't connect to my network and I can't log onto the switch (192.168.0.1) to change the IP to my network 192.168.1.x Ideas?

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Can't connect to the switch GUI. I've done everything I can find to clear my ip settings, changed my PATH to put c:\windows\system32 as the first item, ipconfig\reset, powered the laptop down and up (in airplane mode), powered the...

    Started by KellisRJ‎, 07-10-2016 15:26
    • Replies: 9
    • Views: 10
    04-21-2017, 17:54 Go to last post
  21. Exclamation TL-SG108E/105E V2 Loopback Detection dont work normaly

    Model : TL-SG108E Hardware Version : Firmware Version : TL-SG108E(UN)_V2_160526 ISP : lan.ua Standart "Recover Time" on this switches about 1 seconds. Recover Time can not be customized. Every second the switch turns on the port with the loop and the broadcast storm spreads through...

    Started by den_localnet‎, 04-18-2017 09:20
    • Replies: 1
    • Views: 2
    04-20-2017, 23:58 Go to last post
  22. TL-SG108 V2 random disconnects on PC

    Model : TL-SG108E Hardware Version : Firmware Version : 1.0.2 Build 20160526 Rel.34615 ISP : Hardware version: V2

    Started by nigerian‎, 02-18-2017 19:53
    • Replies: 8
    • Views: 9
    04-14-2017, 14:21 Go to last post
  23. Angry tl-sg1024sde Easy Smart Switch "no switch exists in the local area network"

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : I have the 24-Port Gigabit Easy Smart Switch (TL-SG1024DE) but when I run the Easy Smart Configuration tool, I get "no switch exists in the local area network". I get this over wi-fi, and I even get it when I'm plugged directly...

    Started by pjwhite‎, 04-02-2017 03:45
    • Replies: 1
    • Views: 2
    04-02-2017, 09:01 Go to last post

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 18 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 18 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright © 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.