Welcome to TP-LINK Tech Support Forum
  1. Announcement:
    TP-LINK Forum Rules
    tplink ‎(Administrator)
    09-09-2012
    Views:
    21,688
+ Post New Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Threads 1 to 23 of 59

Forum: Easy Smart Switches

  1. Setting for Dante with TPlink switch

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Can some of the technical to advised me how to configure, I have done some fine tune. But my customer still saying there is some noise when the sound multicast from this riser to anther riser. is it something to do the multicast...

    Started by clnetsolution‎, 04-25-2017 09:33
    • Replies: 0
    • Views: 1
    04-25-2017, 09:33 Go to last post
  2. TL-SG1016DE Switch won't connect to my network and I can't log onto the switch (192.168.0.1) to change the IP to my network 192.168.1.x Ideas?

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Can't connect to the switch GUI. I've done everything I can find to clear my ip settings, changed my PATH to put c:\windows\system32 as the first item, ipconfig\reset, powered the laptop down and up (in airplane mode), powered the...

    Started by KellisRJ‎, 07-10-2016 15:26
    • Replies: 9
    • Views: 10
    04-21-2017, 17:54 Go to last post
  3. Exclamation TL-SG108E/105E V2 Loopback Detection dont work normaly

    Model : TL-SG108E Hardware Version : Firmware Version : TL-SG108E(UN)_V2_160526 ISP : lan.ua Standart "Recover Time" on this switches about 1 seconds. Recover Time can not be customized. Every second the switch turns on the port with the loop and the broadcast storm spreads through...

    Started by den_localnet‎, 04-18-2017 09:20
    • Replies: 1
    • Views: 2
    04-20-2017, 23:58 Go to last post
  4. TL-SG108 V2 random disconnects on PC

    Model : TL-SG108E Hardware Version : Firmware Version : 1.0.2 Build 20160526 Rel.34615 ISP : Hardware version: V2

    Started by nigerian‎, 02-18-2017 18:53
    • Replies: 8
    • Views: 9
    04-14-2017, 14:21 Go to last post
  5. Unable to connect to TL-SG105E V2 through UTIL or WEB... (Windows)

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Hey guys, brand new TL-SG105E V2: Modem > Asus Router > TPLINK; I have tried both connecting directly to TPLINK (wired > laptop) as well as wirelessly through Asus. TPLINK shows up in util under 192.168.0.1. TPLINK seems to work;...

    Started by chlywly‎, 04-08-2017 18:28
    • Replies: 0
    • Views: 1
    04-08-2017, 18:28 Go to last post
  6. Angry TL-SG105E and TL-SG108E lose VLAN/IP configuration randomly

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : I'm using two TL-SG105E 2.0 switches and one TL-SG108E 2.0 switch.

    Started by elladan‎, 03-19-2017 19:02
    • Replies: 6
    • Views: 7
    04-06-2017, 23:14 Go to last post
  7. Angry tl-sg1024sde Easy Smart Switch "no switch exists in the local area network"

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : I have the 24-Port Gigabit Easy Smart Switch (TL-SG1024DE) but when I run the Easy Smart Configuration tool, I get "no switch exists in the local area network". I get this over wi-fi, and I even get it when I'm plugged directly...

    Started by pjwhite‎, 04-02-2017 03:45
    • Replies: 1
    • Views: 2
    04-02-2017, 09:01 Go to last post
  8. TL-SG108E Dysfunctional?

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : I have installed a TL-SG108E switch into my network; the only configuration is it's TCP/IP settings. Network: 10.0.0.0 /24

    Started by ViceEmargo‎, 04-01-2017 04:11
    • Replies: 1
    • Views: 2
    04-02-2017, 08:46 Go to last post
  9. Angry TL-SG-108E V2 - VLAN 1 tagging

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Hello,

    Started by ChAoSWK‎, 03-23-2017 10:15
    smart switch vlan tag
    • Replies: 4
    • Views: 5
    03-27-2017, 23:45 Go to last post
  10. TL-SG108E and TL-SG105E 2.0 randomly reset themselves and lose config data

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : I have several of these Easy Smart switches, all running the latest firmware I could find.

    Started by elladan‎, 03-19-2017 08:43
    • Replies: 0
    • Views: 1
    03-19-2017, 08:43 Go to last post
  11. Tl-sg1024de vlan help

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Hello,

    Started by kjodirect‎, 03-17-2017 22:53
    • Replies: 0
    • Views: 1
    03-17-2017, 22:53 Go to last post
  12. Ping a PC from VLAN101 to another PC in VLAN102 accepted!

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Hi, By configuring VLAN 101 and VLAN 102 according to Figure1 and Figure2 and having connected Internet from Router TP-LINK TL-WR2543ND direct to Port 1 of the Switch, I can still ping a PC from VLAN 101 to another VLAN 102 PC and...

    Started by jeryroman‎, 03-01-2017 00:58
    • Replies: 3
    • Views: 4
    03-05-2017, 15:10 Go to last post
  13. TL-SG105E V2 connection issue on Windows

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Hi,

    Started by is05458‎, 03-01-2017 15:23
    • Replies: 1
    • Views: 2
    03-02-2017, 23:39 Go to last post
  14. Problemas com Switch 8-Port Gigabit TL-SG108E

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Boa tarde, estou configurando alguns swithcs TL-SG108E, mas em três aparelhos ele apresenta o seguinte problema. Vou para mudar a configurações das portas para 1000MF, apos aplicar o led da porta lan switch apaga e fico sem acesso...

    Started by ToqueKrug‎, 02-24-2017 18:06
    • Replies: 1
    • Views: 2
    02-27-2017, 08:38 Go to last post
  15. TL-SG108E | Firmware 1.0.2 Build 20160526 Rel.34615 - Webinterface no response

    Model : SG108E Hardware Version : V2 Firmware Version : 1.0.2 Build 20160526 Res.34615 ISP : n/a Hi,

    Started by Spack‎, 02-26-2017 19:19
    gui no response, tl-sg108e, webinterface
    • Replies: 0
    • Views: 1
    02-26-2017, 19:19 Go to last post
  16. TL-SG108E and edgerouter X for vlans?

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Hello guys, i have 2 diferents networks now with edge router X, but i need more ports.. thats why im asking.

    Started by javigm‎, 02-25-2017 13:47
    • Replies: 1
    • Views: 2
    02-26-2017, 10:43 Go to last post
  17. Hello?¿

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : asd

    Started by javigm‎, 02-26-2017 01:57
    • Replies: 0
    • Views: 1
    02-26-2017, 01:57 Go to last post
  18. TL-SG108E Upload band controll no work?

    Model : TL-SG108E Hardware Version : V2 Firmware Version : TL-SG108E(UN)_V2_160526 Hi guys, im using TL-SG108E v2 and my download controller is perfect, but upload... it no work, im try set control for port, but no is working for me, only download tax work

    Started by irven‎, 02-09-2017 21:16
    • Replies: 8
    • Views: 9
    02-24-2017, 13:57 Go to last post
  19. VLAN issues: Is there a Difference between the SG105E and SG 108E

    Model : TL-SG105E Hardware Version : TL-SG105E(UN)_v2 Firmware Version : TL-SG105E(UN)_V2_160526 ISP : Telfort (NL) Situation: Provider Telfort has two VLAN's to which all services connect.

    Started by Mishkad‎, 02-20-2017 12:13
    • Replies: 0
    • Views: 1
    02-20-2017, 12:13 Go to last post
  20. Managing TL-SG105E

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Hi Guys,

    Started by joaopg‎, 02-09-2017 11:36
    • Replies: 1
    • Views: 2
    02-18-2017, 16:03 Go to last post
  21. TL-SG105E v2 - Web interface unresponsive

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Hello, I have a brand new SG105E v2 which has been upgrade to the latest TL-SG105E(UN)_V2_160526 firmware. I have a static IP set on my laptop to 192.168.0.5 and am able to reach and configure the switch using the utility but when...

    Started by chienbach‎, 02-18-2017 01:22
    • Replies: 1
    • Views: 2
    02-18-2017, 10:42 Go to last post
  22. NAS on switch or router?

    Model : Hardware Version : Firmware Version : ISP : Hello,

    Started by jmcmendes‎, 02-16-2017 20:51
    • Replies: 1
    • Views: 2
    02-18-2017, 00:22 Go to last post
  23. Unhappy Status LEDs on active ports always flashing synchronously | SOLVED

    Model : TL-SG108e Hardware Version : 2.0 Firmware Version : 1.0.2 Build 20160526 Rel.34615 ISP : N/A On my unmanaged switch the status LEDs flash apparently only when there is activity on their port. However, on my TL-SG108e which is set up to use 802.1q VLAN tags, all the active...

    Started by pleased‎, 01-02-2017 22:56
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 39
    • Views: 40
    02-11-2017, 00:30 Go to last post

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 18 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 18 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Copyright © 1996-2017 TP-LINK Technologies Co., Ltd. All rights reserved.